ГЕРБ-Сливен подаде жалба в полицията и прокуратурата, заради публикувани коментари от името на ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ-Сливен и областен председател на партията Десислава Танева подаде жалба в Областната дирекция на полицията и Районна прокуратура-Сливен от името на областната организация по повод на публикувани коментари към различни новини в интернет-издания, съобщиха от пресцентъра на партията, съобщава БТА.

Текстовете съдържат невярна информация и се публикуват от името на ГЕРБ Сливен, МГЕРБ Сливен, СГЕРБ и уронват престижа и името на партията, се посочва в съобщението. Единият от коментарите внушава на читателя, че ГЕРБ набира хора, които да привличат потенциални гласоподаватели в интернет, срещу заплащане, съобщават от централата на партията в Сливен.

"Информацията е абсолютно невярна, цитираният електронен адрес не е създаван от младежката организация на ПП ГЕРБ Сливен и подобни твърдения противоречат на провежданата от нас политика и предизборна кампания", пише в жалбата на Десислава Танева.

Танева се е обърнала към прокуратурата с молба за извършване на проверка и за установяване на авторите на коментарите, които злоупотребяват с името на ГЕРБ и целят дискредитиране на нейните членове.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини