Богоровци - отличници на областния форум за извънкласни дейности

Богоровци са доволни от представянето си в областния форум на извънкласните дейности

Богоровци обраха наградите в шестото издание на областния форум на клубовете за извънкласни дейности, което се проведе през почивните дни в Хасково.

От Езиковата гимназия в Димитровград се похвалиха, че са участвали с пет от общо 18-те клуба в училището, работещи по проект УСПЕХ. Те са спечелили първото място, както и специалната награда.

Освен това димитровградското училище догодина ще бъде докамин на седмото издание на областния форум за извънкласни дейности.

Голямо впечатление на гостите от министерството са направили изявите на клубовете "Млад физик", "Млад биолог", "Виртуална разходка из Европейските столици","Млад журналист" и танцов клуб "Богоровци".

Над 700 деца и 100 ръководители на клубове в училища от Хасковска област са участвали в престижния форум.

В двете импровизирави лаборатории са показали знания и умения Богоровци от клубовете по физика и биология, а с интерес участниците са наблюдавали и изпълненията на танцьорите с ръководител Стефка Иванова. Останалите ръководители на клубовете са Ваня Андреева, Бистра Жекова и Екатерина Костова. И преподавателите и учениците са много доволни от представянето си и предтоящото домакинство на форума през 2014 година.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Клуб "Млад биолог"
Богоровци на форума в Хасково
Момент от форума в областния град

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини