Вазовата Епопея с премиера на Театралните празници

Вазовата „ Епопея на забравените“ ще има нова премиера в рамките на тазгодишните театралните празници в Хасково, които стартират на 29 май и ще продължат до 2 юни. Постановката и изпълнението са на Стефан Цирков и Иванка Шекерова. Представлението е на 30 май в камерната зала от 21 ч. Преди това, от 19 ч. в голямата зала, е началото на АРТ от Ясмина Реза- копродукция на Сатиричен театър и „3 BEARS Entertainment ltd”. Постановката е на Антон Угринов. Участват: Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов.

В първия ден на театралната фиеста -29 -ти май откриването в Храма на Мелпомена е от 18.45 ч. С начален час 19 е омедията от Франсис Вебер “Досадникът“. Режисьор на копродукцията на ОДТ -Перник и ТФ „Мелпомена” е Богдан Петканин. Участват: Мариан Бачев, Александър Кадиев, Александър Сано, Петьо Петков-Шайбата, Александър Дойнов и Михаил Петков.

Малко по-късно, от 21 ч., в камерната зала на театъра, почитателите на джаза могат да се насладят на „Песента на вятъра“ в симбиозата на дуета Димитър Русев – китара и Иван Тодоров – кавал.

ПРОГРАМА МАЙ 2013

15 сряда ЖЕНСКО ЦАРСТВО от Ст.Л.Костов П Р Е М И Е Р А

19 ч. режисьор Мариус Куркински

Участват: Селиян Николов, Иванка Шекерова, Петър Влайков,

Лазарина Коткова, Димитър Атанасов, Николета Малчева, Стефан

Цирков, Никола Ефтимов, Светла Рудева, Ева Васева

20 понеделник В ЗАЩИТА НА ПЕЩЕРНИЯ ЧОВЕК по комедията на Роб Бекер

19 -20.30ч. режисьор Стоян Алексиев

моноспектакъл на Димитър Бакалов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини