Ученичка измести Иво Димов от кметския стол

Ученичката от ПМГ Денница Маринчева ще замества кмета Иво Димов днес

Единайстокласничка ще управлява днес Община Димитровград. Възпитаничката на ПМГ "Ив.Вазов" Денница Маринчева седна тази сутрин на стола на градоначалника Иво Димов и ще го замества днес в кметските дела. Повод е днешния Ден на ученическото самоуправление, който се отбелязва от 2006 г. насам.

Млади хора от Общинския ученически парламент ще заместват днес и председателя на ОбС Стефан Димитров. В неговите дела помощ ще оказва десетокласничката Николина Георгиева.

Плътно до зам.кмета Росен Кузев днес ще бъдат двама ученици - Делян Балев и Християна Динева. Теодора Калинкова ще се запознае отблизо с работата на шефката на Хуманитарния отдел в Общината Антоанета Шаркова.

Дарина Попова ще бъде заместничката днес на експерта в Хуманитарния отдел Жени Александрова. Друга възпитаничка на ПМГ - Кристина Вълчанова ще заеме за ден отговорния пост на директор на Дирекция "Финансово-счетоводни дейности" Татяна Ванчева.

Ст.инспектор в отдел "Инвестиционна дейност" днес ще бъде Владимир Жеков, който ще замества Анелия Каранлъкова. Боян Георгиев ще заеме днес мястото на експертът в Хуманитарния отдел Галина Пенева.

Учениците получиха поздравления от кмета Иво Димов, а също и баджове и тефтери, в които да си записват текущите задължения през деня. В края на ученическото самоуправление те ще отнесат със себе си сертификати.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Кметът Иво Димов поздрави участниците в деня на ученическото самоуправление

В работата на шефа на ОбС днес ще помага Николина Георгиева от 10 клас в ПМГ

Учениците получиха баджове, които днес ще носят на ревера
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини