Кирил Ефремов е Къртицата, Любо спечели

69,7 % от зрителите избраха Любо за победител в първия сезон на “Къртицата”. Той си тръгва с чек за 137 450 лева, колкото имаше в сметката на Групата след последните игри в предаването.

“Много силно вярвах, че ще спечеля още преди да се явя на кастинг. Имам идеи и познавам достатъчно хора, за да реализирам няколко проекта, от които и други хора да спечелят”, каза Любо при получаването на чека.

Той успя да преодолее всички препятствия и да победи противници като Тошо, Кирил Ефремов и Деян Донков.

Кирил Ефремов е Къртицата. Той беше разкрит на специална церемония, след като остана заедно с Любо и Марина на финала на шоуто. Киро беше разкрит от почти всички от групата, но така и не успяха да го изгонят от предаването.“От третата седмица подозирах, че Киро е Къртицата, но от месец съм сигурен, че е Киро”, каза Любо преди светлините да посочат точно актьора от “Под прикритие” за предателя в групата.

Финалистката Марина пък издържа 7 теста с него и познаваше в детайли живота му. До такава степен обаче беше притеснена някой да не успее да я изхвърли от играта с по-добро време, че отказа да каже каквото и да било.

Киро се представи като брилянтен актьор и единствено това, че беше най-бърз на преките елиминации наведе подозренията към него

Източник: актуално

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини