Откриха плувното лято в Димитровград, 2 лв. за чадър и шезлонг

С демонстрации на различните видове спорт започна плувното лято в Димитровград

 Официален старт на дългоочакваното плувно лято в Димитровград бе даден днес. На обновения басейн "Химик" имаше демонстрации по водно спасяване и различните стилове плуване, в което участие взеха димитровградски ученици.

Заради не особенно подходящото за плаж време много малко смелчаци, нагазиха във водите на ремонтираното съоръжение. Сред тях бяха децата, които са се записали на курсове по плуване на басейна това лято.

Кметът Иво Димов, който уважи мероприятието, подчерта направеното по обновяването на плувния комплекс и посочи, че ремонта му е надхвърлил 200 000 лв.

Треньорът Емил Яворов припомни, че и в момента тече записване на желаещи да се обучават в плуване на басейна, като уроците са безплатни и са през цялата седмица. Справки- на място на басейн "Химик", като до момента групата надхвърля 20 души.

Припомняме, че входа е безплатен за деца до 7- годишна възраст, от 7 до 18 години билета е 1 лв., а над 18 години - 3 лв. Днес стана ясно, че за шезлонг и чадър има такса от 2 лв. Празникът бе съпътстван от музикална програма с участието на рап формацията Street dust.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Малцина нагазина в басейна днес заради неподходящото за плаж време
За чадър и шезлонг на басейн "Химик" ще се плаща по 2 лв.

Треньорът по плуване Емил Яворов пред хасковската еТВ

Кметът Димов направи оглед на стореното на басейна

Кметът Иво Димов даде официален старт на плувното лято

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини