Син заби нож в гърба на баща си заради жена

Нелеп спор между баща и син от село Скобелево се превърна в кървава драма. Таткото бере душа в Димитровградската болница след като момчето му го нападна с нож.

Сигналът за инцидента е подаден в полицията от спешната помощ в Димитровград в 4 часа вчера сутринта. От там съобщили, че е приет мъж с четири прободни рани в областта на корема и гърба.

Изпратената на място оперативна група е констатирала, че пострадалият е 56-годишен мъж от Кърджали. Той пристигнал в село Скобелево ден по-рано на гости на 36-годишния си син.

Съседи разказаха, че двамата се скарали вечерта. Спорът между бащата и сина бил за това, че младият мъж споделил с татко си, че иска да се развежда.Баща му обаче смятал, че снахата е добра и тръгнал до убеждава сина си, че жена му е читава.

Затова, че не го подкрепил в решението му, около 3 часа синът влязъл в стаята на спящия си баща и с 20-сантиметров кухненски нож го пробол три пъти в корема и един път го намушкал в гръб, в областта на кръста.

След задържането му от полицията, в присъствието на защитника си, синът направил пълни самопризнания, че той е нападнал родителя си.

Ножът и дрехите му са иззети, а извършителят е задържан до 72 часа с постановление на Окръжна прокуратура в Хасково. Пострадалият е настанен в МБАЛ-Димитровград с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

 

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини