Баща налетя на учителка в "П.Славейков", викат полиция

В ОУ "П.Славейков" днес отново имаше напражение

Нов проблем, свързан с димитровградското семейство Бакърджиеви възникна днес в ОУ "П.Славейков. Този път причина за инцидента е Роко, братът на третокласника Петко, за който писахме по-рано.

В последния учебен час четвъртокласникът Роко се скарал със свой съученик, като заплашвал, обиждал и псувал дори класната ръководителка.

На място пристигнал бащата Петко Бакърджиев, който вдигнал скандал на учителката, като я заплашвал и с физическа саморазправа.

От своя страна преподавателката потърсила подкрепа от ръководството на училището, от където се обадили в полицията. На място пристигнала патрулна кола.

Униформените разговаряли с Петко Бакърджиев, а по-късно бил извикан и инспектор от детската педагогическа стая, който разговарял с Роко. Възмутени родители, разказаха пред екипа ни, че на всичко това са станали свидетели децата, докато се прибирали от последния час.

Миналата година класната на Роко отново била заплашвана и нагрубявана от Петко Бакърджиев и сина му. Неофициално се говори, че бащата нанесъл щети върху колата на учителката преди време. Тогава тя подала жалба до полицията, която обаче останала без последствия.

Припомняме, че напрежението в димитровградското школо ескалира още в първите дни на учебната година, тъй като Петко-старши пожела да запише там отново сина си Петко, който вече е в 3 клас. Миналата учебна година момчето бе наказано с преместване в СОУ "Л.Каравелов" заради агресивното му поведение по време на часовете. След изтичане на наказанието третокласникът се върна в "Славейков".

Бащата Петко Бакърджиев вдигна скандал в ОУ "П.Славейков"
В центъра на проблема днес бе четвъртокласникът Роко
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини