Шофьорка гази хотелиер, троши коли и бяга

Сокакът улица Трявна. Тук засилена водачка помита пешеходец и две коли

31-годишна хасковлийка се забърка в истински екшън вчера около 20.30 часа, след като потроши две коли, сгази пешеходец и за капак избяга от местопроизшествието. Наложи се хасковската полиция да прави отцепки, за да я залови, което отнело няколко часа.


ПТП-то по холивудски сценарий се случило на тесен и стръмен сокак в квартал Хисаря, наречен улица Трявна. Това е малка уличка, която е пресечна на ключовите за квартала Енисей и Балчик. Сокакът изглежда непроходим за коли, поради теснотията си, но от друга страна, е настлан с бетон. В този улей нахлула 31-годишната Лютвие със своя Форд Ка. Движейки се с несъобразена скорост и с абсолютно неуважение към релефа, шофьорката успяла да уцели 55-годишен пешеходец и две паркирани коли. Без да спира, избягала с мръсна газ от инцидента.
Пострадал е хасковският хотелиер Николай С., който по това време бил на гости на „Трявна“ 6. Живеещите там описаха инцидента - колата „изръмжала“ за секунди през улицата, помела Николай, смачкала дясната страна на автомобила му и издраскала паркиран ситроен. После избягала.


Потърпевшият е с контузия в лявата област на гръдния кош. Прегледът установил само натъртвания, след което пострадалият е освободен за домашно лечение. Той смята да заведе дело срещу извършителката, която по думите му била „абсолютно непозната“.
Г. Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини