Две летящи чинии се сблъскаха в небето над Крим! (видео)

Жителите на Крим бяха шокирани от необичайния сблъсък на две летящи чинии в небето над техния град, вероятно принадлежащи на извънземен разум. Този инцидент станал сутринта на 21 ноември2013 г., разкри сензационната новина БЛИЦ.

По думите на Владислав Стрелцов, жител на Крим, в небето над града той забелязал как една изключително ярка и блестяща сфера буквално изникнала от небитието над водохранилището на Симферопол. Тя полетяла към близкия жилищен блок, който бил на 10 етажа. Междувременно другата летяща чиния се появила в небето над същата сграда.

После бавно двете сфери започнали да се приближават една към друга, докато изведнъж избухнала адска светлина и в този миг летящите обекти изчезнали.

Видеото, запечатало уникалната катастрофа на две НЛО в небето над Крим, много бързо обиколи световните медии. В коментарите под клипа има доста разностранни мнения. Едните потребители вярват, че сблъсъкът е унищожил представители на извънземен разум, дошли на Земята, за да търсят контакт със земляните. А другите са категорични, че видеото е монтаж.

Източник: http://www.snews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини