Любо и Мира от Гранд със злато от финала на Купа България

Мирослава Дойчева и Любослав Стоев на почетната стълбичка

Танцовата двойка на „Гранд“ Любослав Стоев и Мирослава Дойчева спечелиха златен медал на турнира от веригата „Купа България“, който бе тази неделя в Бургас. Това е финалният кръг от надпреварата. Любо и Мира бяха изпратени в челната класация с гласовете на 43 от общо 45 съдии, които им отредиха първа позиция. Само двама от оценяващите гласуваха за хасковската двойка с втора позиция, обясни треньорът им Николай Манолов. За отличието си те получиха златни медали и купа.

В края на януари се очаква да бъде обявено генералното класиране на „Купа България“, в което Любо и Мира имат реални шансове за първото място. От догодина двамата младежи вече ще се състезават в по-горната възрастова група.

В открития турнир за соло момичета призови класации записаха Дияна Янева - 1-во място до 9 години, а Виктория Стоянова (до 13 години) бе класирана на трето място.

В многобоя в латиноамерикански танци до 9 години, шеста позиция зае двойката Марин Мартинов и Марияна Железанова. Това е голям успех за малките таланти, тъй като те за първи път участват в състезание.

От „Гранд“ подготвят и коледен концерт, в който ще участват младите танцови двойки на клуба. Изявата ще бъде в киносалона на Военния клуб в събота от 18 часа. От ръководството на клуба приканиха всички желаещи да присъстват.

Анета Кутелова

Любо и Мира с треньора си Николай Манолов (в средата)
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини