Англичанин посвети песен на ракията, обича България (видео)

Англичанинът Джонатан Тейлър, който живее в село Крушево, посвети песен на българската ракия, която моментално стана хит.

Той сподели пред bTV, че песента му е за бедността в България, за трудния начин, по който хората живеят тук. Но също е и възхвала на ракията.

"Песента е безплатна. Ако правя песен за бедността, не искам да получавам пари от нея", допълва още той. "Искам ракия, трябва ми ракия, обичам ракия" се пее в нея, а в края се чуват викове "Оставка, оставка".

Избягах от Великобритания. Дойдох тук заради начина на живот. Най-хубавото на България е начинът на живот, гостоприемството, споделя Джонатан. "Времената са трудни, но докато имаме ракия ще сме щастливи. Не се връщайте назад каквото и да се случи.

С тази песен искам да кажа: Благодаря ви. Обичам страната ви. Вие сте направили само добри неща за мен", каза още англичанинът.

Той заяви, че песента е насочена и към лидера на Британската партия за независимост Найджъл Фараж, защото българите имат повече качества от англичаните.

Тейлър е автор на две гневни писма до Фараж. “Аз живея и работя в България с абсолютна свобода и искам същото за българите във Великобритания".

В песента си Джонатан осмива с блеене на коза лицемерния, според него, политик.

"Песен за ракия" се базира на популярната в Англия песничка "Какво ще правим с пияния моряк?”. Англичанинът е получил стабилна помощ от Вали Тотев от "Щурците", за да възпее алкохолното чудо.

Преди година Джонатан Тейлър участва в надпревара по надпиване с мома в Крушево и още тогва стана известен у нас.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини