Проекти за 9 928 000 лв. подаде Община Димитровград

Сред предложените за ремонт места е и подобряване на техническата инфраструкутра на територията на бившата консервна фабрика

Община Димитровград разработи и подаде в Областна администрация - Хасково седем апликационни форми за оценка, приоритизиране и подбор на Междуведомствения съвет, оповестиха от пресслужбата на тукашната администрация.

Проектите, които са на обща стойност 9 928 000 лв, касаят ремонти на различни пънища, институции и обекти. Ето и конкретните проекти, които предстои да бъдат разгледани и евентуално одобрени.

         1.Изграждане на техническа инфраструктура на територията на бивша консервна фабрика в Димитровград  на стойност 690 000 лв.

         2.Изграждане на техническа инфраструктура в „Промишлена зона” в квартал "Марийно", ул. „Строител” на стойност 990 000 лв.

         3.Основен ремонт на ОУ „Димитър Матевски” в Меричлери, заложени са 700 000 лв.

         4.Рехабилитация на общински път Димитровград – Крум, заложени са 4 500 000 лв.

         5.Преустройство и реконструкция на съществуващи обслужващи помещения в „Топла кухня, столова и складове” към Социален патронаж в Димитровград на стойност 720 000 лв.

         6.Ремонт и модернизация на Исторически музей и Градска библиотека “Пеньо Пенев”, заложени са 1 200 000 лв.

         7.Поддръжка и ремонт на общински път  Димитровград-Черногорово-Воден-Граница – Узунджово и общински път, Димитровград-Хасково-Крепост на обща стойност 1 128 000 лв.

Седем проекта е подала община Димитровград, които чакат одобрение
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини