Министър на конференция на БСП в Димитровград

В залата на общинския театър в Димитровград БСП проведе конференция днес

Общинска конференция проведе днес БСП-Димитровград. На сбирката в залата на Общинския даматичен театър "Ап.Kарамитев", за която част от медиите не бяха предварително информирани, социалистите утвърдиха номинации за депутати за предстоящите избори за Европейски парламент.

Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net от тукашната структура не можаха да уточнят кои са утвърдените имена след края на форума. Не стана ясна и бройката на участващите делегати.

В конференцията участие взе министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев. Той анализира направеното от управляващите в ресорния му сектор и посочи напредъка във въгледобива и предстоящите ангажименти, свързани с газоснабдяването.

"Бизнесът показа, че е и той коректен към правителството, защото имаме рекордни постъпления от данъци през месец декември", отчете в Димитровград Стойнев.

По думите му, за пръв път в страната има равен брой заети и осигурени лица, което означава, че икономиката върви към изсветляване. "Разбира се, всеки икономист знае, че едно преоръщане на икономиката не става веднага, но е важна насоката, важен е пътя", поксочи министърът.

Конференцията уважиха още местните народни представители Жара Пенева и Смиляна Нитова.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини