ПП "Глас народен" разбива другите партии с новия си подход

Подкрепете своя кандидат!

Светльо Витков и неговата партия "Глас народен" разбиват казионните партии в България с напълно новият си и научен подход към избора на своите кандидати за евродепутати.

Те не само че не се страхуват да привличат интелигентни, млади, безпратийни и подготвени хора в редиците си, но даже умишлено се стремят към това. Подборът на кандидатите в кампанията на партията под наслов "Избери своя евродепутат" става чрез специално приложение във Фейсбук, което по същността си представлява сложен психологически тест, чрез попълването на който кандидата не само формира сам своя собствен психологически профил, но и показва ясно дали и до колко се касае за човек с различни несиметричности на личността или личностни отклонения. Подход, който ако бе използван и от другите партии - повече от половината хора в сегашният ни парламент просто нямаше да ги има!

Следващият етап на конкурса бе заснемането на едноминутна визитка на кандидата, в която той трябва да се представи и да обясни защо се кандидатира за евродепутат. Следва явяване пред комисия, съставена от психолози, представители на партията и представители на медии.

Като участник в конкурса трябва да подчертая, че цялото това мероприятие бе прекрасно организирано! Обстановката бе ведра и предразполагаща. Отделните кандидати бяха приятелски настроени един към друг и взаимно си пожелаваха успех. Самите кандидати масово бяха млади и интелигентни хора, знаещи до 5 различни езика и притежаващи 2-3 дипломи. Много от тях бяха хора, живели в чужбина, а някои от тях даже бяха дошли специално от там за конкурса.

В момента тече гласуването за отделните кандидатури във Фейсбук. Ако желаете да подкрепите някой от кандидатите единственото условие е да сте навършили 18 годишна възраст и да имате свой профил във Фейсбук. По нататък чрез кликване на този линк и след харесване на страницата ще можете да видите списъка със всички кандидати, техните визитки и видеозапис на изявите им по време на кастинга. Ако искате да подкрепите някой от тях просто натиснете бутона "Гласувай", който се намира под видеовизитката му. Лични интервюта с представители на ПП "Глас народен" ще се проведат с преминалите успешно кастинга.

На детектор на лъжата ще преминат първите 25 кандидати, събрали най-много гласове. Полиграфското изследване ще се проведе от екип специалисти, начело с психолога Тодор Тодоров. То ще има за цел да установи както истинността на подадената от кандидатите информация, така и наличие на фактори като криминално минало, наличие на корупционни прояви, склонност към кражби, злоупотреби с конфиденциална информация, а и да намали риска от нелоялно поведение.

След полиграфското изследване, преминалите кандидати ще участват в дебат, който ще се излъчва пряко (online) във FB страницата на Глас Народен, в приложението "Избери своя евродепутат". Те ще дискутират по теми, касаещи както обществения и политическия живот в България, така и този в останалите държави-членки на Евросъюза.

Провеждането на дебата се счита за последната публична изява от кампанията "Избери своя евродепутат", а гласуването за отделните кандидати в него ще определи както 17-те души, които Глас Народен ще включи в листата си за избори за Европарламент през м. май 2014 г., така и тяхното подреждане.

Във няколкото видеоматериала по-долу ви предлагам да се запознаете с някои кандидати и техните дебати по време на кастинга!

Подкрепете своя кандидат за евродепутат като гласувате за него тук!

 

https://www.facebook.com/glasnaroden.bg/app_699264980108474

 

Вихрен Матев

Източник: perunik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини