С табели и флаери упътваха посетителите на Неделен пазар в Димитровград

Жълти указателни табели насочват посетителите на Неделен пазар от други градове

Засилен автомобилен трафик бе регистриран през почивните дни по централния булевард "Раковски" в Димитровград. Причината е в новата реорганизация на движение за пристигащите на Неделен пазар автомобили. Тя бе наложена от ремонтите по Водния цикъл на бул."Ст.Стамболов" и бул. "Хр.Ботев", и тези на бул."Трети март", свързани с новия ЖП надлез.

В средата на тази седмица бе затворена отсечката между Водната кула и кръговото кръстовище на Спортната зала. Това наложи да се използва обходен маршрут за посетителите на тържището от други градове.

С жълти указателни табели пристигащите от Пловдив и Хасково се пренасочваха по ул."Панорамен път", детелината до завод "Неохим", към бул."Раковски" и бул."Ст.Стамболов".

В края на тази работна седмица спешно са били отпечатани и 3 000 флаера, които са били раздадени днес на търговците от Неделен пазар.

Те указват пътя, по който трябва да се мине в момента, за да се стигне до тържището, поясни пред Dimitrovgrad.bgvesti.net гл.технически сътрудник в ОП СПИОПТ Ангел Колев.

Той уточни, че към момента трудно може да бъде направен паралел дали посещенията на Неделен пазар са по-малко в сравнение с миналата година по това време. Причината е, че традиционно месеците януари и февруари са слаби по отношение на продажбите.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Централният бул."Раковски" поема трафика от влизащи в града автомобили
Флаерите, указващи новия път до Недерен пазар
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини