Турско БМВ преобърна наш и избяга

Пежото на Деян се преобърнало точно преди отбивката за Е-80


Неизвестно още турско БМВ стана причина за катастрофа на хасковско Пежо и избяга. Инцидентът тази сутрин в 7.30 часа на пътя Хасково - Димитровград. Събитията се случили точно на детелината за качване на международен път Е-80. Към нея в посока Хасково се движел и Деян Георгиев със служебния Партнер. Малко преди детелината колата му била застигната и светкавично задмината от лъскаво сребристо БМВ. Секунда по късно обаче баварецът се престроил пак в дясно и рязко набил спирачки, за да намали достатъчно, че да хване отбивката за международния път.
Деян, който нямал никакво намерение да се състезава с БМВ с ужас видял, че баварецът го приближава стремително отново, само че със задницата си. За краткото време успял да зърне част от регистрационният номер, започващ с 16, преди да набие спирачки и завърти рязко вдясно. Резултатът от тази зловредна комбинация е, че пежото се преобърнало по таван. За щастие на водача и неговия спътник им нямало нищо. Нямаше нищо и на дрегера с който бяха тествани.

Не е съвсем сигурно дали турският водач е разбрал точно каква каша е забъркал, макар инцидентът да е станал на метри от задната му броня. Колата му обаче си продължила, без дори да намали скоростта. Другият участник в ПТП-то ще бъде издирван по описанията.

Г.Христов

Колата захапала крайпътната кал и се обърнала по таван
Макар автомобилът да е доста разбит, пътуващите в него не са пострадали

Според шофьора Деян Георгиев инцидентът станал заради изпреварило го БМВ, което впоследствие намалило рязко

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини