Street dust с куп успехи от международен турнир

От формацията Street dust се похвалиха с поредния успех днес

За своя успех в Международен турнир по хип хоп се похвалиха днес от формацията Street dust към ОП "Детски и младежки център".

За пръв път тази година надпреварата, организирана от Българската спортна танцова федерация и Световната федерация, се провежда в България.

Паралелно с това, възпитаниците на Миглена Бинева са участвали и в други два турнира -национален и международен.

В най-малката възрастова група 9-11 години трета при соловите изпълнения е станала Патрисия Делчева, а при момчетата Марио Калинов се е класирал пети. При 12-15-годишните седемчленната формация от Димитровград е станала трета.

Във формацията над 16 години трето място са заели дуета Верджиния Петкова и Деница Митева.

Малка група над 16 години е заела на първо място, което Миглена Бинева определи като огромен успех, предвид голямата конкуренция между фаворитите в България. "Вдигнахме публиката на крака и адреналина в залата", разказа днес Миглена Бинева.

Едни от най-добрите отбори по хип хоп са участвали в състезанието, което го е направило изключително и изпълнено с емоции, споделиха участниците. От хип -хоп формацията се надяват да заминат на световно първенство в Германия това лято. Миглена Бинева благодари на родителите на децата за подкрепата и гласуваното доверие в годините.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини