Презентираха Младежки фестивал по димитровградските улици

От ПМГ шумно презентираха днес своя Младежки музикален фестивал

Флашмоб организираха днес възпитаници на ПМГ "Иван Вазов", за да представят своето начинание - Младежки музикален фестивал, който ще продължи три дни в Димитровград.

Инициативата е по програмата "Димитровград на младите" и цели да покаже, че в града ни се слуша различен вид музика, не само поп-фолк. Тя се проведе днес на сцената пред бившето кино "Дружба".

Надсловът й е "Нека покажем заедно талант". Преди началото, младите хора обиколиха главните булеварди, за да презентират шумно кампанията си.

Утре от 17:30 часа в салона на театъра ще има голям концерт в рамките на проявата. В него ще вземат участие Дамяна Георгиева, Бетина Димитрова, Деница Славова, Пламен Делчев, Радина Койчева, Радослав Петков, Ивелин Ванчев, а също и "Галаксико", и група по спортна акробатика.

В петък - 14 март е предвиден открит концерт на централната алея пред КДК-Димитровград. Организатори на младежкия фестивал са зрелостниците от ПМГ "Иван Вазов" Милена Минчева, Каралайн Петрова, Кристина Павлова, Александра Хараланова, Мария Ганева и Кристиян Миронов.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини