АБВ на Георги Първанов стъпи в Димитровград

Хората на Георги Първанов вече имат свое представителство и в Димитровград

„Алтернатива за българско възраждане” – АБВ стъпи в Димитровград и започва своята активна дейност, съобщиха от формацията.

Координатор на гражданското обединение тук е бившият шеф на "Общинска охрана" Митко Митев, а в инициативната група влизат Васил Огнянов, Георги Карадимов, Галина Атанасова и Петя Тошкова, която е съветник в ОбС-Димитровград.

"Ние сме димитровградчани с активна гражданска позиция, с различни професии и идейна принадлежност, със самочувствие да правим по-качествена политика.Твърдим, че АБВ е алтернатива на задкулисието в политиката, алтернатива на лобизма и подмяната на легитимните, демократични механизми при вземане на политически и управленски решения, при назначаване на кадри. Ще работим за публичност във всички решения, за обществен контрол и участие на гражданското общество, за шанс и път на знаещите и можещите", заявяват от тукашното представителство на АБВ.

Нашата мисия и амбиция е да покажем, че е възможно в България да се прави нов тип политика, с нови алтернативи и идеи, създадени от силни екипи от експерти, заявяват още от АБВ и посочват, че ще полагат усилия за възраждането на България.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини