Поредни успехи завоюваха момичетата от ВК "Раковски"

12-годишните волейболисти се класираха на финалите в регионално първенство

Волейболистките от димитровградския клуб "Раковски" имат уникален шанс за пръв път да се класират на финалите в първенството за момичета до 15 г.

Това стана факт след като Димитровград ще домакинства на баража, от който ще се определят двама от участниците във финала.

"Раковски" ще посрещне в зала "Младост" тимовете на Исперих и Чирпан. Тукашният тим играе с отбора на Исперих на 8 май от 10 часа, а от 16 часа е срещата срещу Чирпан.

Момичетата на треньора Петър Ташев стигнаха до тук след драматична победа на 23 април като гости на "Спартак" (Плевен) с 3:2.

Ръководството на клуба кани всички фенове да напълнят зала "Младост" и да подкрепят волейболистките в историческия им поход към финалите.

Днес на финали се класираха и момичетата от отбора до 12г. с треньор Александър Дафинов. На завършилото преди часове регионално първенство те заеха 4-то място от 9 участващи отбора, което им осигурява участие на своеобразен финал за тази възраст, в края на този месец. Останалите съперници във финалния турнир ще са Казанлък, Чирпан, Приморско и първите четири отбора от регион "Добруджа".

Момичетата до 15 години също ще се борят за победа на финалите на първенството за момичета до 15 години
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини