PIPO T5 - евтин 6,95-инчов фаблет

PIPO T5 е още един модел от сегмента на най-евтините смартфони в света, характерен с много доброто съотношение цена/производителност. Дизайнът на този фаблет е сходен с дизайна на цялата Т-серия на PIPO, но размерът на екрана е по-голям.

Смартфонът-фаблет PIPO T5 е снабден с 6,95-инчов IPS дисплей с резолюция 1024х600 пиксела.

Комуникаторът е базиран на системата-върху-чипа MediaTek MTK8382 с четири Cortex A7 процесорни ядра с тактова честота 1,3 GHz и графичен ускорител Mali 400.

Устройството разполага с 1 GB оперативна памет, 16 GB флаш-диск, като постоянната памет може да бъде разширена чрез слота за външни карти памет.

Фаблетът е оборудван с GPS, Wi-Fi и Bluetooth модули за безжична връзка и поддържа работата със стандартите WCDMA и GSM (2 SIM-карти).

Габаритните размери не са големи - 188,5 х 101,6 х 8,5 милиметра, но това не е попречило да се постави акумулаторна батерия с голям капацитет - 2900 mAh.

Основната камера на фаблета е с резолюция 5 мегапиксела с автоматична фокусировка и светодиодна фотосветкавица, а предната камера е с резолюция 2 мегапиксела.

Цената на фаблета PIPO T5 е определена на едва 499 китайски юана или приблизително 80 американски долара и е изключително ниска за предлаганите от това устройство технически характеристики

Източник: kaldata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини