Калъф обединява iPhone и GoPro (видео)

GoPro неслучайно е най-популярната екшън камера в света: устройството е малко, компактно, леко, лесно за ползване и има на разположение богата гама от аксесоари, които го правят идеално за всякакви ситуации. И въпреки всичко това, камерата си има един голям недостатък - липсва LCD екран или дори визьор.

Разбира се, този проблем вече е преодолян и то по няколко начина. Най-популярният от тях е свързването на камерата със смартфон и ползване на дисплея на смартфона като визьор. В този случай, обаче, снимащият разполага с две различни устройства, което нито звучи, нито на практика е удобно. Скоро, обаче, на пазара ще има джаджа, която прави комбинацията от iPhone и GoPro по-практична.

Gorigit най-общо казано е калъф, който едновременно предпазва iPhone-а ни от удари и вода и има специално място, за което да бъде закрепена камерата GoPro. Поставете камерата в това място и вече ще разполагате с едно единствено устройство за снимане с всички способности на GoPro плюс възможността за кадриране. Освен това, държейки смартфона, а не камерата по време на снимане, ще успеете да заснемете от ръка по-гладка видео.

В момента Gorigit събира средства за финансирането си в Kickstarter. В момента на писането на тази статия, имаше още 116 калъфа на цена от $45. Когато те свършат, потребителите на сайта ще трябва да платят минимум $49, за да се сдобият със своя Gorigit ако кампанията се окаже успешна.

Ако ви е станало интересно, научете повече на страницата на кампанията и изгледайте видеото по-долу.

Източник: kaldata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини