Задържаха мъж, насилвал сексуално 13-годишно момиче

13-годишна от санданското село Склаве е насилвана сексуално и държана под ключ в дома на неин втори братовчед. Родителите на малолетната Айше са депозирали жалба в РУП - Сандански с искане да се разследва какво се е случило в къщата на Мариан. Вчера със заповед за задържане до 24 часа на началника на полицията в Сандански заподозряният за изнасилването 22-годишен младеж е задържан.

Майката на малолетното момиче припадна пред полицейското управление. Преди това тя заяви: „Аз 5 години съм била гадже със съпруга ми, не но съм се любила с него. Сега дъщеря ми на 13 години да прави любов няма да го преживея. Искам истината да излезе наяве. Ако Мариан е насилвал дъщеря ми, да си понесе своята отговорност. От дъщеря ми научих, че я е ударил по главата и я насилил. Тя повече нищо не казва, усещам я, че е притеснена. Ще бъде прегледана от съдебен лекар, за да извадим медицинско”.

Пред „Струма.бг“ 13-годишната Айше разказа: „С едно момиче от селото, което е приятелка на братовчеда на Мариан - Сали, отидохме да слушаме музика в къщата на Мариан. Знам, че приятелката ми е гадже със Сали. Те двамата си бяха отделно и както си слушахме музика, Мариан започна да ме опипва. Аз се съпротивлявах. Удари ме по главата, след това започна да ми сваля дрехите. Аз виках, но никой не ме чу. 3 часа ме държа заключена. Половин час преди Сали да отключи вратата Мариан избяга. Той е известен в селото с буйния си характер. Твърди се, че и друг път е посягал на непълнолетни момичета”.

Семейството на Айше в селото се ползва с име на скромни и работливи хора. Майката Атанаска се грижи за малкото си дете. Бащата Мартин е строител.
В деня на инцидента в селото имало сватба, силната музика е попречила да се чуят виковете на момичето.

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини