Тежка катастрофа, вадят с пожарна заклещените тела

Възрастен мъж загина при катастрофа. Пътният инцидент е станал в района на село Радомирци. 70-годишният шофьор, който управлявал лек автомобил „Рено”, се ударил в товарен автомобил, зад чийто волан е бил 38-годишен мъж от град Разлог.
Леката кола е пътувала от Червен бряг към село Радомирци, товарният автомобил се е движил в посока от град Плевен към град София. Нанесени са значителни материални щети по автомобилите, което е наложило спасители от Червен бряг от Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” да окажат съдействие при изваждането на пострадалите от леката кола.

Шофьорът и трите му спътнички, всички от село Радомирци са транспортирани в болницата в Червен бряг за оказване на лекарска помощ. Мъжът е починал в болницата, а трите жени, които са се возили в лекия автомобил – две на 67 години и една на 69 години, са освободени за домашно лечение.

Тестът на шофьора на товарния автомобил е отрицателен, той е невредим и е пътувал сам. Извършват се огледи на местопроизшествието, по случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани на прокуратурата. Причините за катастрофата се изясняват

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини