Малките показаха как се прави: Хасково-Берое 4:3

С голям мач на Митко Алексиев "Хасково" записа трета победа в А група


На фона на поредицата загуби които мъжкия футболен отбор търпи от съперниците, играчите от дубъла жънат победа сред победа. Футболистите от формация U-21, включващ най-вече юноши, мачкат в А група, като вече са в тройката след 3 победи, 2 равенства и 1 загуба. За сравнение мъжете имат едничка победа и 5 поражения. Последната жертва на Хасково 2 стана отбора на Берое, който иначе развинти мъжете с 3:0. Сега обаче падна с 4:3 въпреки че на два пъти повеждаше на Ямача. Митко Алексиев обаче направи голям мач като вкара хеттрик, последния от които с брутална тупалка от над 30 метра. Въпреки че почти сам донесе победата на дубъла и не се разписва за пръв път, Алексиев странно защо не получава получава шансове за изява в първия отбор. За сметка на разнопосочни наемници отличили се само с провалите си в други отбори от страната/ някои от чужбина/.

За разлика от първия тим, играчите от дубъла демонстрират освен умения и дефицитните напоследък спортна злоба и характер. Хасково започна мача с гол в своята врата, успя да изравни, но през втората част отново се озова в ролята на догонващ-1:2. После обаче направиха на сол и пипер заралии, като резултатът от бурята която връхлетя гостите еб 4:2. Първите 3 гола за Хасково вкара именно Митко Алексиев. 4-я вкара Атанас Чепилов. Гостите намалиха на 4:3, но Хасково със самочувствие затвори мача като победител.


С подобно самочувствие и характер този отбор би Локомотив ПД като гост, Марек като домакин и направо сгъна ЦСКА, макар заради пропусната дузпа да не успя да се поздрави с победата. 

В момента възпитаниците на Живко Иробалиев са трети в А група с 11 точки след безспорния хегемон и тук Лудогорец с 14 точки и Литекс с 12. В следващия кръг гостуваме на Ботев ПД.

Хасково-Берое 4:3, голмайстори

0:1 Костов /21 м/
1:1 Алексиев/ 24 м/
1:2 Костов /63 м/
2:2 Алексиев /69/
3:2 Алексиев /77/
4:2 Чепилов /82/
4:3 Костов /88/

Съставът на Хасково: Състав на „Хасково“: Данчев, Бейсим, Чанев, Кръстев, Плахов, Николов (57-Петров), Коруджиев, Найденов, Чепилов (84-Панев), Лозев(73-Мустафа), Алексиев

Г. Христов

Алексиев/с топката/ вкара три гола...
Като на два пъти изравни резултата след лошото начало
Отличен мач направи и Атанас Чепилов...
Както и целия отбор на треньора Живко Иробалиев

Въпреки отличния футбол, който им демонстрират, хасковлии не се впрягат да гледат децата си
Само неколцина фенки отстрамваха уж футболния град
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини