Читател: Сложете пейки в градинката на Капитан Петко войвода

Това лято бе направен ремонт на градинката, където се намира плочата на Капитан Петко войвода

Предложение да бъдат поставени пейки в градинката на ул. "Капитан Петко войвода", която бе ремонтирана това лято, прави нашата читателка Зорница Господинова на редакционната поща.

На това място се намира и плочата на името на Петко войвода, а на 22 септември димитровградчани отбелязват Независимостта на България.

"Хубаво го направиха паркчето, но си остана така голо... няма нито една пейка, направо е като "магистрала" неизползваемо... просто преминаваш от там без много да се застояваш", пише Зорница.

И допълва: "Преди ремонта, въпреки, че беше разбито поне можеше да поседнеш и да си починеш..."

Наша проверка показа, че предстои да бъдат поставени пейки на ремонтираното пространство. През юни и юли месец беше подменена настилката с плочки с цветни фигури, сменени бяха и бордюрите. Общата стойност на дейностите е близо 12 000 лв.

Уважаеми читатели, ако имате позиция, критика, похвали или проблеми по различни теми и въпроси, които искате да споделите публично -пишете ни. Мнанията могат да бъдат свързани с Димитровград, Общината или страната. Няма да се публикуват единствено анонимни сигнали. Можете да направите това, освен във Фейсбук и на ел.поща - dimitrovgrad@escom.bg.

Пространството е с подменена настилка и бордюри
Все още липсват пейките
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини