Огън, въздух, земя и вода слагат своя отпечатък на жълтите павета

Принадлежността на нашите избраници от 43-ото народно събрание към дванадесетте зодиакални знака ни дава интересна информация. На нея обаче не бива да отдаваме по-голямо значение от обичайното любопитство. Поради две причини.

Първата е, че в нашия парламент господстват не зодиакални знаци, а два цвята - зелен и червен, представете си залата като флумастер. Зелените - гласуват "да". Червените - "против".
Втората основателна причина е, че зодиакалният знак, или пък четирите елемента ни дават само първичната информация за хората в Народното събрание. Тъй да се каже те определят само цветовете на пейзажа и начина, по който депутатите ще се държат помежду си, в залата и кулоарите на парламента.

Прецизната информация, за която обаче все още е много рано, можем да получим, когато знаем какви планети са се разположили в домовете на звездната карта на всеки един от народните представители.
Статистиката е изготвена на база 201 депутати, поради все още непълна информация за имената на всички народни представители и поради липса на дати на раждане на някои от тях. Въпреки това е достатъчно показателна, за да си направим извода как ще си общуват хората в Народно събрание, колкото и дълъг да е неговият живот.

Родените в огнени знаци са 62

Повлияни от елемента Огън са и представители на ДПС и РБ.
Енергията на ОГЪНЯ е причината тези депутати да са изпълнени с желание за действие. На моменти реакциите им ще са светкавични и спонтанни, защото ще им е трудно да овладяват своята енергия и да насочват силите си към дадена цел след тежки разсъждения. Важното за тях е да дадат тласък на всяко начинание. В същото време, в името на общата парламентарна кауза, те могат да бъдат вглъбени и обективни, особено когато трябва да вземат сериозно и жизненоважно решение. Самоуверени, винаги бодри и готови за атака, те искат да бъдат уважавани и да се изявяват най-добре от всички. Като извод можем да кажем, че сред тези депутати ще има и доста буйни и глави, непримирими и скандални на моменти.

Родените в земни знаци са 51

ЗЕМЯТА им дарява своята сила и мощ. Тези хора са много упорити и инатливи, хора, които основават действията си и убежденията си преди всичко върху набрания житейски опит и прозаичната действителност. Не обичат необмислените постъпки, нито пък им харесва прахосничеството и задоволяването на егото с разни скъпи и ненужни неща, само за да блеснат. Дано не се променят, като седнат на депутатските кресла, и не започнат да работят за собствено облагодетелстване. Е, при някои от тях задължително ще се случи. Винаги се стремят към реални действия и резултати и с невероятно търпение и упоритост вървят към целта си. Никога не се отказват от започнатото, дори и да се наложи да вървят бавно към целта, продължават по пътя си.

Като извод мога да кажа, че тази група хора, независимо от коя партия са, ще се включват по-рядко в дебатите, ще гледат, ще анализират, сякаш ще са пасивни, но винаги мнението им ще е крайно. Винаги когато могат, ще успокояват, но внимавайте да не ги ядосате.

Родените във въздушни знаци са 46

Тяхната сила, дарена им от елемента ВЪЗДУХ, е нетрайна и твърде променлива, защото са в своя свят - на съзнанието и на полета на мисълта, които са освободени от ограниченията на материалния свят. Те са свободни и идеите им са носители на бъдеща реализация. Отдават голямо значение на разсъжденията и проверката на истинността, както и на думите, с които си служат много добре и успяват да бъдат убедителни. Обикновено в действията си или в намесата си в нечии действия са напълно безпристрастни и не само че съветът им е обективен, а и така слагат позволената граница за намесата си, стига да не се колебаят твърде дълго, докато успеят да намерят своята лична изгода нейде сред общото благо. А понякога само лична изгода, която обаче странно защо неочаквано се превръща в тяхна вреда.

Родените във водни знаци са 42

Влиянието на елемента ВОДА дарява сила и мощ на депутатите, повлияни от него. Притежават невероятна интуиция, силно въображение и богата душевност. Привърженици са на усещанията, които имат чрез своите сетива. Много са емоционални и винаги са изпълнени със състрадание към околните, което често преминава в съжаление към тях самите, защото са неразбрани. Обикновено се доверяват изцяло на своята интуиция. Те са като речната вода, която се влива и излива от тяхната душа в душите на другите хора и им помага да продължават полета на своя дух. Уви, тази характеристика може да им вреди, а също така да пречи да взимат правилните решения, само защото са решили да се противопоставят даже на своите заради своята състрадателност, което може да доведе до неправилното прахосване на държавни средства.
Преобладаващи са родените във Везни и Стрелец - по 24. На второ място са родените в Овен - 22.

При ГЕРБ също преобладаващи са тези два елемента.
Депутатите, родени с това влияние, могат отлично да си сътрудничат, защото родените в огнени знаци ще дадат тласък за осъществяване идеите на въздушните. Въпреки това въздушните се нуждаят от време, за да се примирят с егото на огнените, а такова при управлението на държавата няма. Длъжни са бързо да се напаснат едни към други.
При общуването между огнените и въздушните знаци не са изключени проблеми. Представителите на водните знаци не трябва да изливат депресията си на огнените, а те не бива да избухват при най-малкия повод.

При БСП и АБВ - преобладават огнените, въздушните и земните знаци.

Депутатите, родени в огнени знаци, от една страна, няма да се оставят да бъдат спирани в своя устрем, а от друга - спокойствието на депутатите, родени в земните знаци, ще ги дразни и ще ги принуждава да се опитват да избягат от тяхното влияние. Трябва да уважават правото на мнение и да работят с цената на не малко компромиси. Добре, че се намесва влиянието и на елемента въздух, което ще донесе желаната хармония, въпреки че липсата на достатъчно представители на Водолея е гаранция, че за пореден път ще имаме парламент, който трудно ще излезе от статуквото.

ББЦ - равнопоставени са земя, въздух и вода - Изводът е, че предстои разрив в депутатските и партийните редици заради вероятно неизвестни на обществото, но съществуващи коалиционни и личностни вътрешни конфликти.

"АТАКА" - преобладават огън и вода - Не са изключени проблеми както в парламента, така и сред членовете на партията. Агресията за пореден път ще е водеща и няма да липсват опити да бъде насаждана и сред останалите депутати в парламента заради неочаквано лошия изборен резултат, според "АТАКА", но незаслужено добър заради малкото гласоподаватели.

Източник: http://www.standartnews.com/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини