Благотворителен концерт набира средства за двойки, които искат бебе

Благотворителен концерт в подкрепа на двойки, които искат да имат дете, ще се проведе в Димитровград

Благотворителен концерт под надслов "Сбъдни мечта, предай нататък" ще се проведе след две седмици в Спортна зала "Младост" в Димитровград. Проявата е планувана за 22 ноември от 18:30 часа и е насочена към двойки с репродуктивни проблеми от Димитровград. Инициатор е фондация "Искам бебе", а събитието е часове след като се отбелязва Деня на християнското семейство - 21 ноември.

В концерта, които има за цел да помогне на млади семейства да сбъднат мечтата си да имат дете, ще участват местни групи и формации. Ще се представят ДВС "Таралежите", танцов ансамбъл "Звездица", хип-хоп формация "Стрийт дъст" и рок групите GRAND ILLUSION и KROSSFIRE от Пловдив.

Входът е свободен, а във фоайето на Спортната зала ще бъде организиран базар от изделия, изработени от доброволци и приятели на фондация "Искам бебе", който всеки може да посети.

от 15:30 часа в хотел "Славяни" същия ден ще има среща с жените от фондация "Майки за донорство", които ще отговарят на въпроси за начинините за даряване на репродуктивен материал.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини