Цветанов дарява 70 000 лева от юбилея

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов събра 70 000 лева от дарения по време на празненството по случай 50-ия му рожден ден.

Както бе обявено предварително пред гостите на тържеството, основна част от събраната сума - 50 000 лева, ще бъдат дарени за изграждане на дневен център за деца с аутизъм. Сградата ще се намира в квартал "Горубляне" в столицата, съобщиха от партията.

Цветанов е взел решение част от парите - 10 000 лева, да бъде дарена за саниране на училището в село Медени поляни, община Сърница. Цветанов е обещал местното училище да бъде санирано по време на предизборната кампания за кмет и общински съветници в Сърница.

Останалите 10 000 лева той ще дари за подпомагането на състезанието "Международна купа по планинско бягане за младежи и девойки", което ще се състои на 26 юни тази година.

Цветан Цветанов изразява надежда примерът му да бъде последван и призовава всеки, който има възможност, да подпомогне каузата за създаването на дневен център за деца с аутизъм. Това може да се случи с есемес с текст DMS AUTISM на номер 17 777.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини