Абитуриентите в Димитровград минават пак по червен килим

По червен килим ще минат отното тази година абитуриентите от Димитровград

Временна организация на движението се въвежда в района зад Община Димитровград в дните на абитуриенските балове. Промените ще важат четири дни, като ще бъдат затворени улиците зад кметството и забранено паркирането в района.

Първите балове са на 23 май – на СОУ „Васил Левски“ и СОУ „Любен Каравелов“. Тогава се ограничава достъпа във времето от 17:00 до 21:00 часа. Същото ограничение важи и в дните 24 май, когато завършват зрелостниците на ЕГ „Д-р Иван Богоров“и 26 май, когато е бала на ПГ „Проф. д-р Асен Златаров. Промени в движението ще има и на 28 май, тогава завършват абитуриентите на ПМГ „Иван Вазов“.

И тази година ще има дефиле на зрелостниците по червения килим, както и на сцената до Общината, информираха от тукашната администрация. Според последната информация, 289 са завършващите 12 клас ученици от Димитровград.

 От Хуманитарния отдел напомниха, че неучебни за Общината са дните 20 и 22 май заради провеждането на Държавните зрелостни изпити и външното оценяване след 7 клас.

Временна организация на движението се въвежда в района зад Община Димитровград в дните на абитуриенските балове

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Jm
    JM35
    7 -3
    10:02, 19 май 2015
    Няма ли да спрат най-сетне тая цигания...
  • 2
    56
    5624165214
    0 0
    17:14, 19 май 2015
    Най-големите идиоти за от Професионалната гимназия и селяни.
  • 3
    Аб
    абитуриент
    0 0
    20:54, 23 май 2015
    И защо да е цигания? Всички се стараят да си направят грим, прическа не за да се скътават някъде, а за да може колкото е възможно повече хора да ги видят. Какъв е смисъла да се бутат примерно всички пред ПМГ,където няма място за учениците, а какво остава за родителите. В крайна сметка всеки заслужава да си види детето. И вместо да сме горди, че нашата Община организира всичко това- червен килим, отцепва района, прави схеми и осигурява хора, които да помагат при паркирането зад Съвета, което изобщо не и влиза в задълженията и най- вече старае се всичко да мине гладко и това да е празник за всеки; както винаги ще се намери някой, който да оплюе работата. Аз съм доволна и не виждам нищо лошо, горда съм, когато кажа: "в Д-град балът пък се провежда в центъра" и всеки е учуден, защото на броени места го има това, което ни прави уникални :) Може би за едни е хубаво за други не- лична преценка, но не се опитвайте да развалите удоволствието на другите :)
Последни новини