Димитровградско училище пропуска абитуриентския бал тази година

Без абитуриентски бал ще отбележат завършването на 12 клас възпитаниците на Средно училище "Васил Левски" в Димитровград. Причината е, че всички 11 зрелостници на училището са от социално слаби семейства и нямат финансова възможност да се подготвят за бала и организират тържество. 

"Децата решиха, че няма да правят бал, но ние ще им отдадем заслуженото като абитуриенти по време на изпращането в училище, което ще се състои на 15 май", коментира директорът на СУ "Васил Левски" Антон Иванов.

Ясни са датите на баловете за останалите средни училища в Димитровград. Началото ще бъде поставено на 24 май. Тогава завършват възпитаниците на ПЕГ "Д-р Иван Богоров" и Средно училище "Любен Каравелов". Богоровци за избрали да празнуват в комплекс "Елинор", а Каравеловци - в ресторант "Москва".

На 26 май в ресторант "Масква" е бала на Професионалната гимназия "Проф.д-р Асен Златаров", а на 28 май по традиция завършват зрелостниците на ПМГ "Иван Вазов". Последните са решили да отбележат края на училището с купон също в комплекс "Елинор".

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини