Мъж обезглави 4-годишно дете в жертвоприношение

4-годишно момче е било обезглавено при ужасяващо "човешко жертвоприношение" в село в южна Индия, съобщава "Индипендънт".

Според информация от местните медии 35-годишен мъж е отвлякъл детето, докато то се прибирало от детска градина в отдалечен квартал.

Мъжът, идентифициран като Тирумала Рао (Tirumala Rao), е обяснил, че е обезглавил детето в чест на индуистката богиня на смъртта и разрушението Кали. Предполага се, че с акта си, той е искал да придобие "божествени сили".

Рао е бил намерен от полицията до тялото на мъртвото момче. Служителите на реда предполагат, че той го е удушил преди да отреже главата му, тъй като на местопрестъплението открили и въже.

Съселяните на Тимурала се опитали да го линчуват, като го го завързали за стълб, заляли го с керосин и го подпалили. Старейшините обаче го спасили и се обадили на полицията.

Мъжът бил отведен в болница с 40% изгаряния.

По думите местния шеф на полицията това е първото по рода си престъпление по рода си. За Рао отпреди се знаело, че има връзки с хора, които правят тантрически ритуали. Той дори и по-рало бил направил неуспешен опит да отвлече малко момиче.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ни
    нищо ново под слънцето
    1 0
    17:04, 14 авг 2019
    В най държавата с най много ц***** в света няма как да не се случват подобни бавно развиващи се и изостанали неща. Няма развитие между най долните касти на индусите , така е и при нашите мангуси
Последни новини