Елексирът на младостта е сексът

Ако сте търсила нещото, което да ви помогне да изглеждате по-млада и същевременно да е приятно за "приложение", то днес е вашият щастлив ден.

Резултатите от 10-годишно проучване разкриват, че заниманията със секс три пъти в седмицата може да ви накарат да изглеждате с до 10 години по-млада в сравнение със "средностатистическия човек". За изводите от изследването съобщава д-р Дейвид Уиикс (David Weeks), консултант - невро-физиолог в Кралската болница в Единбург (Royal Edinburgh Hospital).

"Удоволствието, извлечено от секса, е фактор с критично значение за запазване на младостта", обяснява д-р Уиикс. "То ни прави щастливи и е причина за производството на вещества, които го доказват."

Според проучването, около 25% от "младеещото" излъчване е в резултат на гените, докато останалите 75% зависят от поведението, като сексуалната активност е сред топ-три факторите, заедно с физическата и умствената дейност.

Повечето от хората, участвали в проучването, са имали дългогодишни, щастливи любовни връзки. Което означава едно - обърнете внимание на партньора си и започнете да сваляте години от лицето си, като сваляте същевременно дрехите.
Източник: tia.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини