“М-Тел” пусна домашен телефон

За 9 ст. на минута, без такса за свързване ще говорим от домашния телефон. Офертата е на "М-Тел" с новата услуга Хоумбокс (Homebox), която обединява фиксиран и мобилен номер и бърз интернет. За сравнение цената на БТК е 8,4 ст., но има и 13 ст. такса са свързване.


Пакетът на "М-Тел" включва устройство, което се "връзва" към телефонния апарат и компютъра ви вкъщи. С него получавате два номера - фиксиран и мобилен, така че можете да ползвате и двата вида услуги. С фиксирания говорите 50 безплатни минути с всички фиксирани мрежи, а след изчерпването им - по 9 ст. на минута. Цената е с ДДС и е валидна за градски и междуградски разговори. Международните започват от 12 ст. на минута за 1-ва зона, в която влизат Лондон, Париж, Москва, Виена, Атина, Истанбул.
Обажданията от мобилния номер в мрежата на "М-Тел" са по 18 ст., а към останалите мобилни оператори - по 39 ст. Абонатът получава и 200 безплатни минути към 5 номера от групата "Семейство и приятели". Интернетът е със скорост до 3,6 Mbps, като в пакета влизат 5 GB безплатно на месец. След изчерпването им цената на 1MB е 10 ст. Услугата се активира с обаждане на номер 14787.


Дори да сте абонат на "М-Тел", не можете да ползвате през Хоумбокс настоящия си мобилен номер, защото всяко устройство има своя SIM карта с двата номера - фиксиран и мобилен.
Устройството получавате безплатно, дължат се само месечни такси. При 1-годишен договор те са 29,90 лв., а при 2-годишен - 19,90 лв.
Източник: big.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини