BG симфония на шика - новата колекция на Battibaleno

Симфония на шика в продължение на близо час озвучи Националната художествена галерия миналия четвъртък. Топмоделите на България разходиха новата колекция на Battibaleno сред пейзажите, натюрмортите и портретите на най-изтъкнатите ни художници.

Таня Илиева, Ирен Онтева, Мис България 2004 Гергана Гунчева, Мис България 2007 Юлия Юревич, Никол Станкулова взеха участие в дефилето, което показа S-класата в жанра, пише вестник "Монитор".

Ултрамодерните тъкани бяха акцентът в колекцията, според която съвременната делова дама е все по-разкрепостена и артистична. Тя все по-често си позволява комбинацията сако с бермуди и не се страхува да завърши ансамбъла със сетре от промазана хай-тек тъкан.

Тренчкотът също заема централно място в пролетно-лятната линия на Battibaleno - решен в стила на 50-те и 60-те години, с дължина малко над коляното и високо пристегната талия. Декоративни шевове и игриви акценти бележат и най-консервативните кройки на тоалетите от бизнес дрескода.

Роклите в колекцията следват плътно тенденциите от световните модни подиуми - прилепнали към тялото като втора кожа, ефирни, изпълнени от прозрачни материи, с набори в бюста или с контрастни обеми в долната и в горната част.

И тук идва изненадата - дискороклите в мини дължина и обсипани с пайети и блестящи мъниста. Широките колани и чантите с размер XXL довършват актуалното звучене на сезон пролет-лято 2008.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини