Как да преживеем голямата си любов?

Опитвате ли се да преживеете голямата си любов. Леете сълзи безспир и си мислите, че е дошъл края на света.

Стъпка 1:
Съставете списък със нещата, които не харесвате у нея/него. Все има нещо малко, а в последствие ще се окаже,че не е малко и недейте да се колебаете,просто си кажете обективно- не сте ходили с Анджелина Джоли или Колин Фарел все пак, но дори и така да е това не ги прави толкова красиви вътрешно, колкото са външно.
Запишете в списъка случайте, когато не ви е харесало поведението й/му и всички неприятни изживявания, докато сте били заедно. Когато отново се почуствате изоставен погледнете този списък с неща, които са ви дразнили и това ще ви помогне да се почуствате по-добре.

Стъпка 2:
Занимавайте съзнанието и тялото си с някаква дейност постоянно, така ще мислите по-малко за този човек и постепенно ще изхвърлите мислите за нея/него от главата си.
Ако само стойте вкъщи и ревете няма да си помогнете особенно,а напротив отново ще се сещате за голямата си любов. Започнете да спортувате, излизаите по-често с приятели и
се забавляваите, образовайте се, играйте си с кучето... Направете така, че да не мислите въобще за това, което се е случило с вас. Ако не можете да излезете или ви мързи пуснете си весела музика, която в кара да се чуствате щастливи.


Стъпка 3:
Опитайте се да изглеждате красиви. Не заради следващата случайна среща с нея/него или за следващото потенциално гадже, а заради себе си, защото когато човек се чувства красив,
хората около него го забелязват и съсвсем скоро ще забравите бившото си гадже обградени от много приятели и внимание.


Стъпка 4: Махнете от погледа си всичко, което би ви напомнило за него/нея. Ако има да си взима някакви неща, в случай че сте живяли заедно изпратете му ги по някой, в никакъв случай не отивайте лично. Нещата, които ви напомнят за партньора можете да сложите в кашон и да го сложите в килера например. Нямате нужда от неща, които да ви напомнят какво сте чувствали към този
човек нито вкъщи, нито на работа, нито в колата ви. След време, когато сте 100% сигурни, че сте преживели всичко можете да извадите кашона от килера и да се забавлявате със спомените си.


Предупреждения:

1. Не се опитвайте да го/я виждате.
2. Не гледайте твърде много романтични филми.
3. Когато сте по-добре и щастливи ще се намери някои/я, която да ви поиска. Не се страхувайте, че пак ще бъдете наранени, просто никой не иска да умре сам.
4. Не прибягвайте към наркотици и алкохол. Това няма да свърши добре.
Източник: istinsko.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини