Събират пръстите на Бончев по магистралата

зловеща и кървава драма започва да се превръща историята с отвличането на президента на Литекс Ангел Бончев и съпругата му Камелия, предаде Sportline.bg.

Трагедията вече заприлича на роман на Стивън Кинг, кахърят се близки на фамилията и полицаи.

Още преди дни стана ясно, че похитителите отрязали малкия и безименния пръст на лявата ръка на Ангел Бончев и ги изпратили в два кървави колета. Единият бил адресиран до съпругата Камелия, а вторият вероятно до собственика на Литекс Гриша Ганчев. Двете пратки били оставени на различни места на магистрала "Тракия". Получателите пък получили тайнствени и зловещи послания.

"Тръгни по магистрала "Тракия" към Пловдив. По пътя ще намериш нещо много интересно. Чакай по-подробни указания". Не е ясно дали бандитите са се обадили по телефоните до хората, на които пращат кървавите колети, или са им оставили съобщението по друг път.

Така Камелия запалила колата и потеглила по магистрала "Тракия". Именно по този начин съпругата на Ангел Бончев намерила малкия пръст на мъжа си. Щом отворила пакета, тя останала втрещена и заплакала неудържимо.

Пръстите били отрязани от лекар, който работел за похитителите. Въпреки това Бончев е изтърпял нечовешки болки. Той е бил налаган с твърди предмети, и то майсторски, тъй като оставените от ударите следи по тялото били в дълбочина. Изтезанията и тъмната стая, в която е държан Ангел Бончев, са повлияли пагубно на психиката му, твърдят специалисти.

Ангел Бончев бе освободен от похитителите в нощта срещу 11 юли. Бандата обаче успя да отвлече съпругата му Камелия в момент, в който жената им предавала 200 хил. евро откуп. Все още не се знае със сигурност къде точно се намира тя и дали похитителите я държат на същото място, където прекара 50 денонощия съпругът й.

До сряда Ангел Бончев ще бъде изведен от реанимацията на ВМА, съобщи шефът на здравното заведение ген. Стоян Тонев. По думите му състоянието на футболния бос остава непроменено. Бончев вече е стабилизиран психически, но тепърва психиатри ще работят с него, за да го извадят от стреса след преживения ужас с похитителите.

Антимафиотите пък са скептични за съдбата на Камелия. Бандитите са я взели като гарант, че няма да бъде открит огън по тях, но сега тя вече не им трябва, твърдят спецченгета.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини