Корейски мобилни телефони гонят комари

Оригинален начин за привличане на нови абонати е избрал южнокорейският мобилен оператор SK Telecom. Фирмата предлага на потребителите си нова услуга, предназначена за пропъждане на комари.

Клиентите на SK Telecom са получили възможност да изтеглят нов високочестотен звук, който не може да бъде чут от човешкото ухо, за сметка на което пропъжда всякакви насекоми в радиус един метър. Абонатът е необходимо само да натисне няколко бутона за възпроизвеждането му - и си осигурява краткосрочно спокойствие от кръвопиещите вредители. Цената на услугата е само $2,5, като се очаква, че предвид горещото и влажно лято в Южна Корея тази услуга ще бъде невероятно популярна.

За тези, които нямат шанса да живеят в Южна Корея, различни сайтове предоставят безплатни и платени "анти-комарни" рингтонове, които да изтеглите и да запишете във вашия телефон. Можете да ги откриете eдин такъв на този адрес, а на FreeMosquitoRingtones.org ще намерите по-подробно обяснение, както и различни високочестотни рингтонове, с които да експериментирате, докато получите желания резултат.
Източник: tehnozona.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини