Татяна Дончева и Румен Петков в любовна афера?!

Невероятната омраза между Румен Петков и Татяна Дончева има своето логично обяснение. Източници на "Шок" твърдят, че непоносимостта между бившия шеф на МВР и червената депутатка е започнала след тяхна еднократна любовна нощ, предизвикана от доста количество поет алкохол.

Историята се развила преди повече от 5 години в курорта Девин, където червените другари били на семинар. След официалната част Петков и Дончева запразнили на една маса заедно с други съпартийци. Лека-полека, на зазоряване, всички се разотишли и на масата останали само Татяна и Румен. Опиянени от червеното руйно вино и благата ракия, двамата се прибрали заедно в стаята. Какво е следвало оттук нататък, само те си знаят. Сред депутатите от БСП обаче се разпространяват цели легенди за внезапно бликналата страст.

Още на следващия ден обаче Румен Петков рязко се дистанцирал от съпартийката си. Татяна обаче взела, че хлътнала по "плевенския хулиган", както днес нарича колегата си. Тя не спирала да го преследва и месеци наред се навъртала около него. Наложило се Румен тактично да й обясни, че не може да има връзка с нея най-малкото защото е семеен. А освен това сексуалният му интерес бил насочен към друг тип жени.

От този момент Татяна Дончева намразила смъртно колегата си. "Няма нищо по-лошо от една пренебрегната жена", цъкат с език съпартийците им. В БСП започнали да валят доклади срещу министъра, а червенокосата юристка оглавила вътрешната опозиция срещу Петков. Дали всичко това е истина, или е просто пикантен слух, който си разменят депутатите, няма да коментираме. До ден-днешен обаче остава загадка какво точно е искал да каже Румен Петков с фразата си по адрес на Татяна: "Тишината в една спалня ражда безумия". Както и отговорът на Дончева: "Оставете го - какво при казва той? Спалнята ми е тайландска. А там никога не е скучно".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини