Цацаров награди хасковски прокурори, Иван Стоянов връчва почетните грамоти

Изображение 1 от 2

    Главният прокурор Сотир Цацаров е издал заповеди за поощряване с отличие „Почетна грамота“ на прокурорите и служителите от Районна прокуратура-Свиленград и Районна прокуратура-Харманли, съобщиха от държавното обвинение. Днес окръжният прокурор на Хасково Иван Стоянов връчи наградата на Антон Стоянов, районен прокурор на Свиленград, а вчера - на Маргарит Стоилов, районен прокурор на Харманли. Грамотите бяха дадени в присъствието на всички магистрати и служители, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.

    Отличията се връчват за постигнати много добри резултати в работата на прокурорите и служителите през 2015 г. в условията на висока натовареност. В Харманли през миналата година са работили двама прокурори при щат  четирима, а в Свиленград - четирима прокурори при щат осем. „В двете прокуратури няма просрочено произнасяне от наблюдаващите прокурори по нито едно дело или преписка. Благодаря ви за отличната работа, подчерта при награждаването Иван Стоянов. Той поздрави двамата административни ръководители за създадената перфектна организация на работа и изпълнение на служебните задължения.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Ба
      бай хой
      4 -4
      20:47, 29 юни 2016
      иван стоянов хмм опъни смукача
    • 2
      J
      j
      8 -4
      21:53, 29 юни 2016
      Мисля че съдии и прокурори заслужават наказания а не награди
    • 3
      Sv
      svilengrad
      7 -3
      22:02, 29 юни 2016
      И как ДАНС и главният прокурор Цацаров симулират разплитането на мафиотските схеми в региона
    • 4
      Мм
      ммдааа
      9 -1
      06:15, 30 юни 2016
      работят двама при щат за четирима и четирима при щат за осем - защо? Отговора е, че назначават само "правилните"хора. Нима качеството и бързината на откриване на престъпниците няма да се повиши ако са повече хора? Само, че тогава трябва да сложат и хора които са необвързани с техните вътрешни игри или не са си платили за мястото. Вместо да се награждават ще е по-добре да назначат хора на свободните щатове, не да ги пазят за техни хора. За всички ни ще е по-добре.
    • 5
      Гр
      Гражданин
      6 -1
      14:38, 30 юни 2016
      Ние не искаме да живеем в тази България, където престъпният свят е свързан с управляващите ,а началници и директори са включени в схеми и въвеждат в държавни структури интересите на прeстъпния свят !
      Ние не искаме да живеем в държава, в която доходите са най- ниски и не се дава предимство на хората със знания , а на послушни , които не пречат на внедряването на схеми .
      Ние искаме престъпленията да се доказват независимо дали са по служба или други и да няма подкупна съдебна система , както е в развитите страни от ЕС.
      Ние не искаме да има подкупни началници вкл. в схеми , които най- нагло заявяват ,че е БГ трудно се доказват престъпления !
      Ние искаме достойни политици , началници и директори , които са почтени хора и се борят с мутренските групировки , а не да работят за тях и да се облагодетелстват по незаконен път.
      Ние искаме да спре корупцията, да не сме най- бедните в Европа по вина на подкупните управляващи , началници и директори.
      Така стават те богати , плашат служители и граждани и ги държат в страх и подчинение , заплашват ги ,че ще ги лишат и от мизерния доход .
      Не искаме началниците да ни казват ,че сме нямали кураж да се включим във финансовите потоци и това било ВАЖНО . НЕ, ВАЖНО Е ЧОВЕК ДА ЖИВЕЕ ДОСТОЙНО , ДА НЕ СЕ ПРОДАВА , ЗАЩОТО ТАКА ВРЕДИ НА ОБЩЕСТВОТО , КАТО ЦЯЛО И ГУБИ СВОЯТА ИДЕНТИЧНОСТ И ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ , А ТЯХ ОТ НИКЪДЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ ГИ КУПИ .
    • 6
      Ан
      андрешко
      5 -2
      15:34, 30 юни 2016
      ГРАЖДАНИН много точен и верен анализс много силни изводи Но дявол да го вземе как да стане това след като 26 г на върха са лъжци бандити и случайни хора докопали се до властовите лостове 26 г хаос разруха корупция престъпленияот добре устроената процъфтяваща държава НРБ не остана нищо за достойнство да не говорим
      • Jo
        John
        0 -1
        11:13, 1 юли 2016
        шибан роб, добре устроена е и мечката в зоопарка!
    Последни новини