Добри Делев завоюва трето място в "Криле на силата"

Трето място в  традиционния турнир “Криле на силата” в Чикаго спечели шампионът по културизъм Добри Делев. Както писахме, в края на юни димитровградчанинът замина за САЩ, където ще мери сили в две състезания, даващи квота за участие в Мистър Олимпия. 20 състезатели са участвали в надпреварата, като първото място съдиите са присъдили на ветерана в този спорт Марк Дъгдейл.

 "Не съм съгласен с класирането. Втори, иди дойди, хайде, ама трети, беше подигравка! Всички ми се радваха, и Боб Чичерило - водещият, и всички от присъстващите. И като им казах, че съм на 31 години, Боб ми вика, ти си бебе - имаш време и Олимпия да станеш…но…класирането не е обективно.

Иначе сега мисля, че взех 3 точки, но ми трябва победа за Олимпия. Ако на другото да речем, че не спечеля, а съм втори, ще взема още 4 точки … 7 може и да са достатъчни … ако не бия, не знам, аз самият дали ще искам да продължа да се готвя … без победа, няма да искам да участвам на Олимпия сигурно … поне, така го усещам сега", споделя  след края на състезанието Добри Делев пред bodyconstructor.com . Предстои му участие в още една надпревара в Северна Каролина на 8 и 9 юли.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини