24 часа Том Джоунс

Том Джоунс отново е на българския музикален пазар с най-новия си албум 24 Hours.

Тавата е най-обмислената и лична продукция на музиканта, тъй като за първи път в кариерата си той заема основна роля в писането на голяма част от песните.

„Да пееш песни, е просто чудесно, но с този албум наистина исках да се заема лично - споделя Том.

- Напоследък започнах да се замислям, да поглеждам назад в живота си и исках да изразя всичко това чрез песните си.

Знаете ли, записвал съм и съм имал успех с всякакъв вид музика, направих Sexbomb и всичко останало, но този път исках да направя нещо само за мен, за историите ми, за живота ми. С други думи, когато слушате този албум, това съм истинският аз".

Том Джоунс е жива легенда. Заради неговата работоспособност и популярност се сближава, работи и среща с всяка ключова личност в шоубизнеса през последните 50 години.

Работил е с различни членове на Дъ Рат Пек, Ван Морисън, Роби Уилямс и Куин. Списъкът е твърде дълъг... Портисхед, текстописецът Бърт Бакарах.

24 Hours е записан в Лос Анджелис през изминалата година. Продуциран е предимно от дръм енд бас бандата Фючър Кът, позната от работата си преди това с Лили Алън, Дизи Раскал и Голди. В албума са включени динамичното парче Im Alive, изтънченият със соул първи сингъл If He Should Ever Leave You и Give A Little Love.

На 68 години, наскоро награден с рицарска титла, Сър Том Джоунс е все още на гребена на вълната, страстен меломан и велик артист.

24 Hours го изстрелва отново на върха на класациите и в сърцата на феновете. Или, както той казва скромно: „ Аз просто отварям отново магазина. Да видим кой ще влезе".

Албумът 24 Hours се издава от Анимато Мюзик/EMI.
Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини