Дрифт състезатели от Димитровград подкрепиха лечението на 10-годишно момче

    Състезатели, участвали в  днешното автомобилното Volki car състезание за купата на Хасково се включиха в кампанията в подкрепа лечението на 10-годишния Георги Желязков, който страда от туморно заболяване. Димитровградските пилоти бяха направили дарителска кутия, където участници и публика дадоха своята лепта за лечението на момчето преди старта на днешното състезание.

    Началото постави с дарителски жест преди дни дрифт състезателят от Димитровград Иван Демирев, предоставил лични средства за лечението на момчето. Събраната сума от днес ще бъде преведена по дарителската сметка момчето, увериха инициаторите.

    Представителите на Димитровград в надпреварата бяха Иван Демирев и Емил Петков, които участваха в Drift Racing car шоу между маншовете на автомобилното Volki car състезание. В него се включиха състезатели от Велико Търново, Бургас, Хасково и др.градове, както и от Турция.

    Припомняме, че в помощ на 10-годишния Георги Емилов Желязков вече има разкрити банкови сметки. Семейството се надява на подкрепата на хората с добри сърца, за да приключи успешно лечението на детето. Повече информация можете да откриете на страницата във Фейсбук в подкрепа на Гошко.

    Дарителски сметки:
    Aлианц Банк България АД
    BIC код: BUINBGSF
    BG07BUIN95611100548124 BGN
    BG77BUIN95611100548125 EUR
    име: Георги Емилов Желязков

    PayPal: goshko@reactivit.net

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини