Бащата на сиамските близнаци вече е подсъдим

Предявиха обвинение срещу 20-годишният Радостин Р. за това, че се е съвкупил с момиче ненавършило 14 годишна възраст.

За това престъпление законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ за срок от 2 г. до 6 г.

Мария роди сиамски близнаци. Едното от бебетата е без мозък и черен дроб и с бял дроб, който не функционира. Двете деца са с отделни вътрешни органи, но с общ полов орган и пикочен мехур.

Пострадалата е родена през 2002 г. Момичето било отглеждано от своите родители и посещавало учебно заведение, като през учебната 2015-2016 г. била ученичка в VІ клас.

Подсъдимият също  живеел в гр. Сливен. Често с приятели ходил до двора на учебното заведение, посещавано от пострадалата, за да си търсят момичета.

През месец септември 2015 г. се запознал с Мария. Подсъдимият я познавал визуално от по-ранен период от квартала, в който и двамата живеели, но не бил контактувал с нея.

Двамата укрили от родителите ѝ за чувствата, които изпитват помежду си, тъй като момичето било малко и имали съмнения, че възрастните ще им забранят да се срещат.

Продължили да се виждат тайно, като срещите им винаги се състояли в двора на учебното заведение или около него, където осъществили сексуален контакт. До този момент момичето било девствено.

През месец февруари 2016 г. Мария споделила с майка си за случващото се. Последната купила тест за бременност и той бил положителен.

Източник: http://www.vesti.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини