Иво Димов: Гласувах за стабилна и просперираща България!

    Кметът Иво Димов упражни своя вот на втория тур в президенските избори в секция №15, намираща се в ОУ "Алеко Констентинов" днес. Той отново бе придружаван от съпругата си Весела, която също гласува там. Градоначалникът бе избирател №100 до този час на деня. В секцията по списък има 505 избиратели.

    "Гласувах да има стабилна и просперираща България и за да може ние, кметовете, които сме най-близко до хората да продължим това, което сме започнали. Надявам се днес да има достатъчно разум и хората да разберат, че тази стъпка води след себе си и до няколко други", коментира Димов. Според него, избирателната активност в общината на балотажа е по-висока от тази на първия тур.

    По отношение на ситуацията със заменените членове на ПП "Атака" в секциите в Димитровград, Димов коментира, че я намира за неприемлива. Той изрази надежда, че казуса няма да се отрази на легитимността на избора и качеството на изборния процес.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      77
      777
      4 -1
      09:07, 14 ное 2016
      Каква стабилна и просперираща България, като ръководителите са само калинки и парашутисти. Такава простотия не е имало никога. Добре, че са парите от Европа, за да отчитат някаква дейност. Къде отиде човека. Стъпкан. Вижте здравеопазването, съдебната система, корупцията. Какво е наред в държавата та все говорят за просперитет. Просперитетът е само за тях, нагушкаха се с много пари. Народни. Всичко ще си дойде на мястото. Дерзай народе.От 17 номер, резултата ще стане 1:7 както се изразяваше футболистчето.
    • 2
      77
      778
      2 -1
      14:47, 14 ное 2016
      И за своето кметско място
    Последни новини