Студът отстъпва леко днес, но отново ще завали сняг

Студът ще отстъпва леко днес и дневните температури в Хасково ще са около минус 4, прогнозират от хасковската синоптична станция. На фона на вчерашните максимални градуси от минус 9, това си е направо затопляне. Толкова ще показват термометрите и в Димитровград, Любимец, Свиленград, Симеоновград и Тополовград. Минус 5 ще е в Харманли, а „само“ минус 3 – в Минерални бани и Маджарово.

През нощта отново беше много студено, докъм минус 11 градуса. Според метеоролозите от БАН най-много сняг през изминалото денонощие в страната е паднал в Хасковско – 50 сантиметра.

Тази сутрин времето е тихо, без режещия вятър и навявания. Според прогнозата облачността ще намалее и разкъсва до слънчево, но по-късно от юг ще започне ново заоблачаване и нови валежи от сняг, които до вечерта ще обхванат цялата източна половина от страната.

Атмосферното налягане слабо ще се повиши, но ще остане по-ниско от средното за месеца.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    66
    66666
    2 -1
    10:20, 11 яну 2017
    А при тези температури някой дали затопли училищата????? Миналата година в училище "климент охридски" пуснаха парното в деня в който започнаха учебните занятия и в класните стаи беше 8 градуса.на всичко отгоре спираха парното в 14 часа.не можело повече време да работи кой щял да им плати нафтата
  • 2
    13
    131313
    3 0
    10:51, 11 яну 2017
    Нека не пускаме децата на училище от утре пък те да си топлят стаите и да чакат децата ни най-рано в понеделник
Последни новини