iPhone nano: може би през пролетта?

Слуховете, че Apple все пак възнамеряват да представят миниатюрна версия на популярния си сензорен телефон iPhone, продължават да се появяват в Мрежата.
Според китайското издание Economic Daily News, което се позовава на "надежни източници", включително тайвански доставчици на компоненти за Apple, iPhone nano може да се появи на пазара още през тази пролет.

Вестникът още твърди, че Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) и United Microelectronics Corporation (UMC) са получили поръчки за доставка на компоненти за евтино мобилно устройство, което Economic Daily News определя като iPhone nano.

Досега слуховете за мини-телефона на Apple бяха лансирани от пазарни анализатори, които настойчиво твърдят, че големите печалби на Apple и продължаващото търсене на iPhone правят неизбежен прехода на фирмата и към по-евтино и базово устройство на цена под $100.
Последни подхраниха слуха FBR Capital Markets, които миналия месец заявиха, че по-евтината версия на iPhone вероятно ще бъде факт в средата на второто тримесечие на 2009 г.
Вече завършилото Macworld Expo обаче така и не поднесе дългоочаквания анонс на iPhone nano, така че приемаме поредното лансиране на слухове в тази насока с умерена доза песимизъм.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини