22-годишна взима 3.8 млн. долара за девствеността си

Австралийски бизнесмен е офертирал с 3,8 млн. долара 22-годишната американка Натали Дилън, която предложи на търг своята девственост. Тази оферта превръща американката в най-скъпата девица в историята на интернет-залозите.
До момента офертата на австралиеца е най-високата, която Натали е получавала. Американката обаче смята да изчака още, преди да се реши да продаде първата си интимна нощ с мъж, съобщава британското издание The Daily Mail. Натали Дилън от град Сан Диего (щата Калифорния) още през септември миналата година обяви началото на аукциона за отнемането на невинността й. Това се случи в радиошоуто на скандалния Хауърд Стърн. Госпожица Дилън искала да се дипломира в университета в Сан Диего, където образованието струва много пари и хиляди американци го считат за лукс.

Натали обаче имала един коз-девствеността си и лошия пример на по-голямата си сестра Авия. Авия също се дипломирала преди година, само че за да го направи, работила като проститутка 3 седмици. След примера на сестра си, Натали Дилън знаела, че всеки сключва сделки. След като решила, че така или иначе ще се прости с девствеността си, то поне искала да го направи не като проститутка, а да събере достатъчно средства, които да й помогнат да грабне мечтаната диплома в специалност "Семейна и брачна терапия", която отваря врати след това.

Сред първите официални оферти, която тя получи бяха 162 000 паунда, а оттогава интереса към офертата й непрекъснато расте, като направо се изстрелва към небето с космическа скорост. От септември досега, Натали е получила предложения от над 10 000 мъже.

Предишният рекорд бе поставен от италианския модел Фико, която след появата си в италианската версия на Big Brother обяви девствеността си на търг срещу 1 милион евро. Италианката шокира дузина, като каза, че така или иначе девствеността е отживелица, а парите й трябвали за апартамент в Рим. Фико заяви, че за нея няма значение дали първият мъж в живота й ще бъде грозен, стига 1 млн. евро да седят на нощното й шкафче.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини