НАП вади на тезгяха за продан многофамилна жилищна сграда в Хасково

Изображение 1 от 2

  Националната агенция за приходите обявява на търг многофамилна жилищна сграда в Хасково в местността „Идимирли“. Имотът е с разгърната застроена площ от почти 3 700 кв. м. , както и с мазе – около 211 кв. м. Конструкцията е монолитна и включва 5 апартамента, офиси, гаражи и помощни помещения.

  От приходната агенция обръщат внимание, че към момента няма изградени електро и ВиК инсталации в обекта, достъпът до него е по черен път, а самата сграда е във фаза груб строеж без довършителни дейности и без право на собственост върху земята.

  Имотът е с определена първоначална цена 354 060 лв. и още от утре може да бъде разгледан от кандидат-купувачите. Огледите продължават до 8 март включително, а до 11 март се приемат ценови предложения за закупуване и депозит в размер на 20% от стартовата цена.

  Подробности за този и други търгове, организирани от НАП, като местонахождение на актива, състояние, първоначална цена, срокове за подаване на тръжни документи и срокове за внасяне на депозит, са публикувани в електронния Портал на агенцията.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Бр
   Брус Уилис от Странско
   36 -1
   20:42, 29 фев 2024
   Тази сграда става само за тренировки на командоси и за снимане на екшън филми !
  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини